NIEUWS

29-06-2022: NEW CITROËN Ë-C4 X

Citroën onthult het nieuwe model van zijn gamma: New ë-C4 X. Citroën blijft trouw aan zijn DNA en zet de codes nog eens op zijn kop. New Citroën ë-C4 X combineert de elegantie van een fastback-silhouet, de persoonlijkheid van een SUV en het tijdloze karakter van een berline. De 4,6 meter lange New ë-C4 X neemt alle comfortvoorzieningen van Citroën over, zoals de Citroën Advanced Comfort® ophanging en de Advanced Comfort-zetels. Bovendien biedt hij een koffervolume van 510 liter. Hij omvat ook de allernieuwste technologieën van Citroën, waaronder My Citroën Drive Plus, die voor het eerst verscheen op New C5 X. 

opde-wegcitroen-c4-x-2022.jpg

12-01-2022: NEW CITROËN C5 AIRCROSS

Sinds zijn lancering in 2018 wist de C5 Aircross zich te onderscheiden in het zeer competitieve segment van compacte SUV's dankzij zijn ruimte aan boord, zijn modulariteit en vooral zijn ongeëvenaarde comfort. Deze know-how is het resultaat van onze ervaring in MPV's, en dit gedempte karakter is een echte handtekening voor Citroën en onderscheidt hem van de concurrentie. Vandaag is de C5 Aircross nog steeds een referentie op het vlak van praktische bruikbaarheid en biedt hij een meer serene ervaring aan boord. Dit gevoel wordt nog versterkt door de plug-in hybride versie, die in Europa meer dan 30% van de mix vertegenwoordigt.

De nieuwe C5 Aircross wordt gekenmerkt door een verandering van expressie en een verlangen naar vooruitgang in termen van waargenomen kwaliteit. Hij wordt rijper en zal in de smaak vallen bij een clienteel die een meer uitgesproken en zakelijk karakter verwacht.

citroe__n-new-c5-aircross-2022-2.jpg

10-01-2022: CITROËN C3 WAS POPULAIRSTE AUTO VAN BELGIË IN 2021

De Citroën C3 was namelijk het bestverkochte model van 2021, met 9.128 nieuwe exemplaren op onze wegen. De veelzijdige stadswagen stond in geen enkel gewest op de eerste plek, maar verkocht goed in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië en scoort alles samengeteld dus beter dan de Volvo XC40, die op de tweede plek staat met 8.945 nieuwe inschrijvingen. 

3-citadines-c3-fiesta-i20-2021-3.jpg